Bolle og Pizza Dej.

Brownie. sukkerfri, glutenfri og laktosefri.

Chokolade Brownie.

Uden Sukker, Gluten og Laktose.

 

Ingredienser:

2 bananer
120 g stenfri dadler
50 g mandler
25 g cashewnødder
25 g valnødder
1/2 tsk ren vaniljepulver
4 spsk kakaopulver
25 g kokosmel
30 g kokosolie
50 g glutenfrit havremel
4 spsk olivenolie
7 spsk vand
4 tsk. bagepulver
100 g sukkerfri og laktosefri chokolade

Fremgangsmåde:

Hæld bananer og dadler i en foodprocessor og sæt den i gang. Tilføj olivenolie og alle nødderne.
Tilføj havremel, kokosmel, kakaopulver, vaniljepulver og bagepulver. Herefter tilføjes vand. Når det hele er rørt sammen varmer du din kokosolie op og hælder det i blandingen.
Rør det hele sammen indtil dejen er fri for store klumper. Tilføj chokoladen i store stykker og start foodprocessoren og lad den køre i ganske kort tid.

Når dejen er klar hældes den ud i en kageform med en dejskraber og udjævnes så den bliver lige tyk over det hele.

Put den ind i en forvarmet ovn på varmluft 200 grader i 35 min.
Tag ud og lad hvile i ca. 10 min og skær så til i de størrelser du ønsker.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolle og Pizza Dej.