Brownie. sukkerfri, glutenfri og laktosefri.
Chokolade Brownie.
Uden Sukker, Gluten og Laktose.
Ingredienser:
2 bananer
120 g stenfri dadler
50 g mandler
25 g cashewnødder
25 g valnødder
1/2 tsk ren vaniljepulver
4 spsk kakaopulver
25 g kokosmel
30 g kokosolie
50 g glutenfrit havremel
4 spsk olivenolie
7 spsk vand
4 tsk. bagepulver
100 g sukkerfri og laktosefri chokolade
Fremgangsmåde:
Hæld bananer og dadler i en foodprocessor og sæt den i gang. Tilføj olivenolie og alle nødderne.
Tilføj havremel, kokosmel, kakaopulver, vaniljepulver og bagepulver. Herefter tilføjes vand. Når det hele er rørt sammen varmer du din kokosolie op og hælder det i blandingen.
Rør det hele sammen indtil dejen er fri for store klumper. Tilføj chokoladen i store stykker og start foodprocessoren og lad den køre i ganske kort tid.
Når dejen er klar hældes den ud i en kageform med en dejskraber og udjævnes så den bliver lige tyk over det hele.
Put den ind i en forvarmet ovn på varmluft 200 grader i 35 min.
Tag ud og lad hvile i ca. 10 min og skær så til i de størrelser du ønsker.
Ingen kommentarer endnu