Brownie. sukkerfri, glutenfri og laktosefri.

Kerne/nøde Brød

Kerne og Nødde Brød

Ingredienser:

5 dl. Lunkent vand

30 g. Gær.

1 dl. Olivenolie.

1.5 tsk. Himalaya salt

1,5 tsk. Frisk rosmarin

300 g. Schär Dunkel melmix

50 g. Majsmel

20 g. Loppefrøskaller

200 g. Solsikkekerner

120 g. Græskarkerner

60 g. Groft hakkede mandler

40 g. Groft hakkede valnøder

 

Fremgangsmåde:

Bland lunkent vand og gær sammen indtil alt gæren er opløst.

Tilsæt olivenolie, salt og rosmarin. Derefter blandes majsmel og ”Dunkel melmix” i.

Tilsæt kerner og nødder til sidst og ælt det hele igennem.

Form brødet i den ønskede form og hæld lidt ekstra salt hen over brødet på toppen. Hvis du har nogle store saltflager giver det en flot finish på brødet.

Har du problemer med at forme brødet, kan bagepapir bruges rundt om til at forme med.

Lad brødet hæve i ca. 45 min i den ønskede form og put den så ind i en 200 grader forvarmet varmluftovn i 30 min. Bank på brødet i bunden. Når brødet lyder hult er du sikker på at det er helt færdigt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie. sukkerfri, glutenfri og laktosefri.