Kerne/nøde Brød
Kerne og Nødde Brød
Ingredienser:
5 dl. Lunkent vand
30 g. Gær.
1 dl. Olivenolie.
1.5 tsk. Himalaya salt
1,5 tsk. Frisk rosmarin
300 g. Schär Dunkel melmix
50 g. Majsmel
20 g. Loppefrøskaller
200 g. Solsikkekerner
120 g. Græskarkerner
60 g. Groft hakkede mandler
40 g. Groft hakkede valnøder
Fremgangsmåde:
Bland lunkent vand og gær sammen indtil alt gæren er opløst.
Tilsæt olivenolie, salt og rosmarin. Derefter blandes majsmel og ”Dunkel melmix” i.
Tilsæt kerner og nødder til sidst og ælt det hele igennem.
Form brødet i den ønskede form og hæld lidt ekstra salt hen over brødet på toppen. Hvis du har nogle store saltflager giver det en flot finish på brødet.
Har du problemer med at forme brødet, kan bagepapir bruges rundt om til at forme med.
Lad brødet hæve i ca. 45 min i den ønskede form og put den så ind i en 200 grader forvarmet varmluftovn i 30 min. Bank på brødet i bunden. Når brødet lyder hult er du sikker på at det er helt færdigt.
Ingen kommentarer endnu