Bolle og Pizza Dej.
Pizza og Bolle dej.
Jeg lovede jer en opskrift når jeg var tilfreds med min dej så her får i den.
Vegansk, glutenfri, laktosefri og sukker fri.
håber i nyder den.
Ingredienser:
7 dl. Lunkent vand.
30 g. Gær.
3 spsk. Oliven olie.
250 g. Schär Gluten free Mix It Dunkel Mel.
300 g. Majsmel.
150 g. Glutenfri havremel.
1 tsk. Himalaya salt.
20 g. Kokosmel.
20 g. Hampfrø.
1 tsk. Bagepulver.
Fremgangs måde:
Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt derefter olivenolien.
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål for sig selv.
Hæld det tørre over i det våde lidt af gangen for at få dejen flot og jævn.
Ælt godt sammen.
Lad hæve i 30 min. tildækket
Tænd ovn varmluft 200 grader.
Fortsæt til boller eller pizza for videre fremgangs måde.
Boller:
form 12 boller og fordel dem ud på en eller to bageplader. Tildæk dem og lad hæve i 30 min.
Sæt bollerne i når ovnen er varm og tag dem ud efter 25 min.
Lad bollerne hvile i ca 10 min. før de spises.
Pizza:
Fordel dejen i 3 lige store dele og hæld majsmel på bordet og oven på dejen. Rul dejen ud i en rund eller firkantet form og begynd at pynte din pizza med tomat sovs og fyld.
Put i ovn i ca 25 min.
Lækker opskrift. Tak fordi du deler Niels